Over ons

Haartrend Rianne 

Bij Haartrend Rianne zijn wij gespecialiseerd in het knippen van dames, heren en kinderen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een van de toonaangevende kappers in de regio Vught.

Een perfecte coupe

Voor een goed en passend kapsel is een perfecte coupe een eerste vereiste eventueel met mooie kleuringen of een omvorming. Dit kan ons team u bieden o.a. doordat wij look & learn shows van vakspecialisten volgen. We doen dit bij de technische club Haute Coiffure, welke garant staat voor hoogwaardig vaktechnisch niveau. Onze ervaringsjaren in het vak tellen duidelijk ook mee.

Een perfect kapsel begint bij verzorgd haar

Voor de beste verzorging van uw haar en hoofdhuid adviseren wij de producten van Wella en Wunderbar. Deze producten staan garant voor kwaliteit doordat er de beste grondstoffen in verwerkt zijn. Bij gebruik zal u dat zelf ondervinden. Voor ieder type haar hebben wij de juiste shampoo, de beste conditioner, en het fijnste styling product. Probeer ze eens!

Kinderen

Wij bieden een kinderhoek met een speciale kinder knipstoel, speelgoed en tv/dvd. De omgang met de kinderen vinden wij erg belangrijk. Het moet voor de kinderen een aangename en prettige beleving zijn. Bovendien krijgen ze na het knippen iets lekkers.